Tunnit ja Palvelut


RYHMÄLIIKUNTATUNTIEN KUVAUKSET

Tunnit soveltuvat sekä naisille että miehille sekä yli 15 v nuorille.

 

Kahvakuula

Monipuolinen lihaskuntoa tehokkaasti kehittävä tunti, joka sopii kaikille sukupuoleen katsomatta. Kahvakuulailu on erinomaista myös painonhallintaan sekä vartalon kiinteytykseen. Tunnilla voidaan painottaa jotakin tiettyä aluetta sekä yhdistää aerobisia osuuksia lihaskuntotreeniin. Ohjelma vaihtuu noin neljän viikon välein.

 

Kick & Punch & Squat™️

Koreografinen tunti, jossa erilaiset potkut, iskut ja kyykyt yhdistyvät mukaansatempaavaan musiikkiin. Tällä tunnilla siis jalka nousee, nyrkit viuhuu ja kyykyt ovat syviä! Apuvälineinä käytetään mm. käsipainoja, mutta liikkeet voi tehdä myös oman kehon painolla. Treeni kehittää lihas- ja aerobisen kunnon lisäksi koordinaatiota, tasapainoa sekä rytmitajua.

 

Body Mix

Tehokas ja monipuolinen, lihaskuntoa, kehonhallintaa ja aerobista kestävyyttä kehittävä tunti, jossa välineinä käytetään esim. kuminauhaa, hyppynarua, ja käsipainoja. Ohjelma vaihtuu noin neljän viikon välein.

 

Zumba®️

energinen ja vauhdikas tanssillinen tunti, musiikkina sekoitus ihania lattarirytmejä ja kuumimpia listahittejä mukaansa tempaavin koreografioin.

 

Dance

koreografinen tanssitunti jo jonkin verran tanssineille. Koreografiassa edetään pienissä osissa kerrallaan.

 

TEEMAPÄIVÄT

Lisäksi järjestämme säännöllisin väliajoin erilaisia teemapäiviä, jolloin ohjelmassa esim. Circuit, Body Weight, Core, RVP, kehonhuolto, keppijumppa, kuminauhajumppa, FitBall jne.