Tunnit ja Palvelut


Kahvakuula


sopii kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Tavoitteena on lisätä kehon voimaa sekä kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja nopeutta. Sopii erinomaisesti myös painonhallintaan sekä vartalon kiinteytykseen. Aloittelijoiden tunti soveltuu niille, jotka eivät ole aiemmin kuulailleet tai treenanneet vasta vähän aikaa. Tunnilla keskitytään oikeaan suoritustekniikkaan sekä edetään hitaammin ja rauhallisemmin läpi tunnin. Edistyneemmille oma tunti, jossa liikkeet ovat vaativampia ja tempo on vauhdikkaampi.

 

Body Mix Workout


Lihaskuntotunti on tehokas ja monipuolinen, lihaskuntoa, kehonhallintaa ja aerobista kestävyyttä kehittävä tunti, jossa välineinä käytetään esim. kuminauhaa, hyppynarua, ja käsipainoja.

 

Body Weight


Toiminnallinen, omalla kehonpainolla tehtävä tehokas lihaksia ja aerobista kuntoa kasvattava treeni. Erilaiset kyykyt, lankut, burpeet ja punnerrukset ovat tämän treenin perusliikkeitä. Välineitä ei tarvita, sillä nyt otetaan kroppa haltuun!

 

 

Core


Tällä tunnilla keskivartalon lihakset tekee töitä! Keskitymme vahvistaman Corea kehonpainolla sekä erilaisilla pienvälineillä kuten kahvakuulalla, käsipainoilla sekä vastuskuminauhalla.

 

FitBall
Tehokasta ja hikistä pallojumppaa! Vahvistaa loistavasti kehon syviä tukilihaksia. Lisävälineinä voidaan käyttää esim. käsipainoja.

 

Circuit
Kiertoharjoittelutunti, jossa voidaan käyttää erilaisia pienvälineitä kuten käsipainoja, levytankoa, kahvakuulia jne.

 

HIIT
Aerobinen tunti, jossa mennään eikä meinata! Voidaan toteuttaa pienvälineillä tai kehonpainolla.

 

Miestentunti
Miesten oma tunti, jossa tehdään erilaisia lihaskuntotreenejä hyödyntäen joko kehonpainoa tai erilaisia pienvälineitä kuten kahvakuulia, käsipainoja jne.

 

Seniorijumppa
Varttuneemman väen oma tunti, jossa voidaan hyödyntää pienvälineitä kuten esim. vastuskuminauhoja, käsipainoja.

 

Zumba®️
energinen ja vauhdikas tanssillinen tunti, musiikkina sekoitus ihania lattarirytmejä ja kuumimpia listahittejä mukaansa tempaavin koreografioin.

Dance
koreografinen tanssitunti jo jonkin verran tanssineille.

 

PT-ryhmävalmennus


Monipuolista ja tehokasta treeniä pienryhmissä. Omat ryhmät kunnon kohottajille ja painon pudottajille. Valmennus sisältää mm.
viikoittaiset yhteistreenit sekä yhden vapaa valintaisen viikoittaisen ryhmäliikuntatunnin tarjonnastamme, kuntotestauksen ja kehonkoostumuksen mittauksen valmennuksen alussa ja lopussa, ruokavalion analyysin sekä ravinto-ohjausta.

PT Studio A&S Gumbontalo,


Gumbontie 222, 01150 Söderkulla